Львівський притулок для тварин потребує допомоги на вакцинацію чотирилапих. Як долучитись

3282 0
Також потрібні гроші на обробку вольєрів хижаків та лікування деяких тварин.
Фото: Домівка врятованих тварин

Фото: Домівка врятованих тварин

Львівський притулок у парку «Знесіння» «Домівка врятованих тварин» потребує фінансової допомоги на вакцинацію та лікування тварин, також постійно потрібні кошти на корми. Про це повідомляє працівник притулку зоолог Орест Залипський.

Читайте також: Як у Львові працює центр «всиновлення» тварин

За його словами, на лікування тварин потрібно щодня 700 грн. Зокрема, потрібні рентген і операція одному з котів. Також усіх котів потрібно повторно вакцинувати, а притулок ще має борг у 5 тис. грн за попередню вакцинацію. Щеплення потрібні і 7 цуцикам. Також усіх тварин потрібно обробити від бліх, їхні вольєри теж потребують обробки спецпрепаратами.

Окрім того, у Домівці потрібно обгородити вольєр, де живуть лелеки, та замінити вікна і двері, відремонтувати морозилку. Також щодня тваринам потрібні риба і м’ясо.

Читайте також: Чому захист прав тварин – це важливо і зовсім не смішно

Небайдужих львів’ян просять допомогти матеріалами чи кормом. Також в притулку можна попрацювати. А фінансову допомогу можна перераховувати на картку банку «Аваль» №4188 3701 3402 3145.

Детальну інформацію можна з’ясувати за номерами (096) 520 12 49, (073) 92 92 073.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!