Львівський п’ятикласник переміг у мистецькому конкурсі в Канаді

1985 0
Остап Божедарник, учень 5-Б класу Львівської гімназії «Престиж», став переможцем мистецького конкурсу «Читаємо разом» у номінації 5-6-ті класи за ілюстрацію до «Казки про Майдан». Нагородження відбувалось в Інституті Святого Івана в місті Едмонтоні, Канада.

Інститут освіти Львова було організовав пряме з’єднання із залою, у якій відбувався весь захід. Дата нагородження збіглась з туром Пікардійської Терції і цей гурт також був присутній на церемонії нагородження і відкриття виставки, в якій учні-учасники та переможці брали участь через скайп-зв’язок повідомляє пре-служба міськради.

Від гімназії «Престиж» на зв’язку були заступник директора , вчитель англійської мови, переможець конкурсу у номінації  5-6 класі Остап Божедарник та Ліза Сітнікова - учасниця конкурсу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!