Ресторани Львова. Співзасновник «Криївки» назвав 10 улюблених закладів у місті

14201 0
Відомий львівський ресторатор та співзасновник Холдингу емоцій «!FEST» Андрій Худо назвав 10 своїх улюблених ресторанів і кав’ярень у Львові. Серед них – чотири заклади, якими не володіє Худо: «Цукерня», «Гармата», «Світ кави» та «Mon Chef».

«Я живу за містом, тому коли їду в центр, намагаюся поєднувати приємне з корисним, тобто відпочинок і роботу. Звичайно, я часто навідуюсь в наші заклади, подивитись, що там «на фронті». Вирішив для рекомендованого списку обрати ті заклади, в які сам найчастіше ходжу. То такі, по яких люблю поводити козу з друзями :)», — зазначив Андрій Худо.

Пропонуємо перелік закладів від ресторатора з його слів:

У Львові багато гарних місць зі смачною кухнею. Якщо починати такий собі гастро-тур, то рекомендую почати з м'яса. Сам вдома традиційно перед Великоднем вуджу м'ясо, часто готую стейки, а коли їм у центрі, то віддаю перевагу стейкам в «Mon Chef» на Городоцькій в Astoria.

Смачне м'ясо в нас в Бернардинах (Перша львівська грильова ресторація м'яса та справедливості). Крім смачної кухні, тут є купа атракцій для гостей міста. Я людина дуже товариська і люблю приймати гостей, тому трапляється водити друзів по Львову емоційному і туристичному.

Фото: visitlviv.net

Ще смачно поїсти і посидіти гарно,  вдома рекомендую в «Пструг, хліб та вино». Якщо полюбляєте рибу — то вам точно сюди. Тут смачна форель і канапки під гарне вино.

Часто з друзями також вечеряємо в «Масонах» на Ринку, — атмосферно і затишно. Крім того, тут ми постарались зробити так, щоб кожен гість відчув себе аристократом.

Якщо маю якісь великі зібрання, то ходжу в ресторан «Гармата» в Цитаделі. Рекомендую його саме для таких більш пафосних імпрез :)

Читайте також: 10 найкращих ресторанів Львова від Вардкеса Арзуманяна

Після вечері — можна поєднати трохи розваг зі смачною кухнею. Театр пива «Правда» — моя рекомендація для цікавого продовження вечору та кльової оркестрової музики. Тут наш шеф-повар з Донецька (за духом — вже практично бандерівець) розвиває пивну кухню. Все, що відбувається на кухні, можна споглядати через величезну скляну вітрину — на то він і театр. Тут правдиве пиво п'ється добре і з музикою.

Щоб закріпити позитивний настрій, — «П'яна вишня» на пл. Ринок.

Фото: turpravda.com

А якщо маєте настрій на продовження забави — то варто зайти в «Мазох-кафе». Тут точно не задрімаєте за столиком :)

Львівська традиція частувати гостей кавою присутня і в будь-якому «турі» з друзями. Рекомендую «Світ кави» — тут можна попити смачної кави, особливо якщо ви шанувальник напою і розумієтесь на тонкощах приготування та сортах кави.

А наступного дня після туру львівськими рестораціями зранечку можна піти на сніданок. Якщо на солодке — в «Цукерню». Десерти тут смачні і свіжі, — львів'яни знають.

Нагадаємо, минулого тижня свої 8 улюблених закладів назвав столичний ресторатор Дмитро Борисов. Також Tvoemisto.tv дізналося, які заклади полюбляє Марк Зархін.

Підготувала Ганна Беловольченко

Фото із офіційних сторінок закладів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!