Львівський рок-гурт у США зібрав гроші на потреби українських вояків

1865 0
Молодий український рок-гурт «Патриція» повернувся з міні-туру у Сполучених Штатах Америки. На запрошення місцевої української громади в Чикаго музиканти зіграли благодійний концерт, під час якого зібрали 35 000 гривень на потреби солдатів, які воюють на Сході України.
Фото: doublevisionmagazine.com

Фото: doublevisionmagazine.com

«Коли нам запропонували виступити з такою метою, одразу погодилися. Ми й в Україні часто беремо участь в таких концертах. Але тут, у США, отримали якісь глибші емоції, зрозуміли, скільки щирих зусиль наша діаспора докладає до того, щоб солдати відчували підтримку», – розповів лідер «Патриції» Остап Панчишин.

Під час концерту у Чикаго музиканти презентували дві пісні, які записали навесні і влітку – «О, Дивний Мент!» на слова Олександра Олеся і авторську «Давай!»

«Патриція» виступає у США вже не вперше — минулого року хлопці взяли участь у фестивалі «Uketober-fest», а цьогоріч зіграли для учасників тамтешньої Спілки української молоді і у Школі Святого Миколая.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!