Львівський скрипаль-віртуоз Олександр Божик презентував перший відеокліп. Відео

3472 0
Головний герой кліпу на композицію «Don’t Stop» – спортсмен, паралімпійський чемпіон Андрій Демчук.
http://bozhyk.com/

http://bozhyk.com/

Скрипаль-віртуоз Олександр Божик представив свій перший офіційний відеокліп на авторську композицію «Don’t Stop». Головний герой кліпу на композицію «Don’t Stop» – спортсмен, паралімпійський чемпіон Андрій Демчук. В основу відео закладено ідею: що б не сталося в житті, не зупиняйся, не опускай руки і зможеш досягнути успіху. 

За сюжетом, фехтувальник спарингує в залі. У нього не все вдається, він втрачає ініціативу і програє тренувальний спаринг.

«Незадоволений собою, він заходить в роздягалку і в нервах кидає маску, рапірою б‘є по шафці. Згодом спортсмен втрачає ногу. Наступають важкі будні після операції. Але він не здається, продовжує тренуватися, спарингує на візку з іншим спортсменом. Невдовзі йому виготовляють протез, він вчиться заново ходити. У підсумку, герой продовжує тренуватися з більшим завзяттям і стає переможцем», – йдеться в описі до відео.

Композиція «Don’t Stop» увійшла до першого альбому The First» Олександра Божика, у якому, крім каверів на світові хіти, є також багато власної музики скрипаля.

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!