Львівський суд на два місяці арештував водія маршрутки, який збив насмерть дівчинку

13379 4
58-річного водія арештували без права застави.
Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Галицький районний суд арештував водія маршрутки, який збив насмерть дівчинку у Рясному-2, на два місяці без права застави. Про це повідомляє Zaxid.net.

Суд врахував, але не взяв до уваги думки адвокатів, які клопотали про домашній арешт. За їхніми словами, чоловік хворіє на цукровий діабет, переніс операцію та має проблеми з судинами.

Нагадаємо, аварія трапилася 20 березня близько 17:30 на вулиці Величковського. Попередньо встановлено, що водій автобуса, 58-річний мешканець Золочева, наїхав на 10-річну дівчинку, котра від отриманих травм померла на місці події.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Водієві загрожує від трьох до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Додамо, що маршрут №11, який курсує з проспекту Червоної Калини до Рясного, обслуговує ТзОВ «Міра і К».


Читайте також:
23 Березня, 2019 00:39
Роксолана І мені шкода водія((( Хоча, тут всім можна поспівчувати, але щодо засудження,то занадто,тим паче,якщо він нічого не порушив,а діти нерідко вистрибують раптово,сама була свідком подібного не раз .Несправедливо,що в усьому винен водій(((((
22 Березня, 2019 22:48
Назар На місці водія маршрутки, не дай Боже, міг опинитися будь-хто.
Шкода дівчинки, шкода водія, шкода батьків.
22 Березня, 2019 22:04
Оля Мені шкода водія! Він нічого не порушив: не наїхав на тротуарі чи пішохідному, не перевищив швидкості. В чому його вина? В тому, що не екстрасенс і не знав, що дитинка вибіжить на дорогу? Вчіть діток переходити дорогу у відповідних місцях.
22 Березня, 2019 20:52
Христина шкода дуже водія і батьків дитини! Батьки,вчіть дітей,що коли переходиш дорогу,то потрібно дивитись по сторонах,а не в телефон
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!