Львівський суд залишив без змін ухвалу щодо арешту майна Медведчука

1022 0
Апеляційну скаргу захисників Медведчука залишили без задоволення.
Фото: УП

Фото: УП

Сьогодні, 2 серпня, Львівський апеляційний суд залишив без змін ухвалу щодо арешту майна Віктора Медведчука. Про це повідомили у пресслужбі суду. 

Читайте також: Слідчі передали до суду справу Медведчука. Йому загрожує 15 років позбавлення волі

Зазначається, що у режимі відеоконференції у Львівському апеляційному суді розглянули апеляційні скарги захисників Медведчука про арешт майна, за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 28 – ч. 1 ст. 111, ч. 2 ст. 28 – ч. 1 ст. 258-3 КК України.

«Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду постановила залишити без змін ухвалу слідчого судді Личаківського районного суду Львова, а саму апеляційну скаргу захисників, в інтересах підозрюваного Віктора Медведчука без задоволення», — йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Суд арештував готелі Медведчука і Марченко на заході України, через які відмивали російські гроші

Зазначимо, що Личаківський районний суд Львова продовжив арешт Віктора Медведчука до 9 серпня без визначення розміру застави. Як свідчать дані на порталі «Судова влада», захист Медведчука оскаржив це рішення. 

Нагадаємо, працівники Територіального управління ДБР Львова провели обшуки на об`єктах власності Віктора Медведчука та Тараса Козака, а суд наклав арешт на корпоративні права та рахунки підприємств. Під час обшуків вилучили матеріальні цінності (картини, предмети антикваріату, інші коштовності) щодо яких буде ініційоване питання про їх подальшу передачу в Національне агентство з управління активами. Також Служба безпеки України арештувала додаткові активи Медведчука та Марченко, якими управляли з росії. 

Додамо, що у квітні СБУ провела багаторівневу спецоперацію із затримання народного депутата від забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя» та кума путіна Віктора Медведчука. Президент України Володимир Зеленський запропонував обміняти його на українців, які потрапили у російський полон. Водночас у Кремлі заявляли, що голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя» кум путіна Віктор Медведчук не є громадянином росії, і вони не знають, чи хоче він участі рф у вирішенні його долі.

Детальніше про те, що належить Козаку та його родичі і чи можуть це конфіскувати на користь держави, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv «Несправжній Козак. Що буде з майном соратника Медведчука у Львові».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!