Одномісячна донька львівського священника поборола Covid-19

5236 0
Стан Даринки досі стабільно важкий.
Photo by Aditya Romansa on Unsplash

Photo by Aditya Romansa on Unsplash

Дружина львівського священника Петра Терлецького – Катерина, яка потрапила в лікарню з коронавірусною інфекцією ще в листопаді і народила донечку, почувається дещо краще. З палати інтенсивної терапії її вже перевели в терапевтичне відділення, а ось маленька Даринка, яка передчасно народилася і мала позитивний тест на Covid-19, досі стабільно важка. Про це Тvoemisto.tv розповів отець Петро Терлецький.

Читайте також: «Маю велику надію». Отець Петро Терлецький – про стан дружини на ШВЛ і немовля з Сovid-19

За словами священника, завтра його дружині мають зробити повторну комп’ютерну томографію, аби знати, який точно її стан.

«Катерину вже перевели з палати інтенсивної терапії у загальну. Вона ще дуже квола, дихає через маску, яка під’єднана до кисневого концентратора», – каже отець Петро Терлецький.

Стан маленької Даринки практично не змінився.

«У донечки стабільно важкий стан здоров’я. Вона досі знаходиться під «ковпачком», але вже Covid-від’ємна», – додав отець.

Читайте також: «Я витримаю все». Дружина львівського священника вийшла із критичного стану

Нагадаємо, 37-річна дружина львівського священника з УКУ Петра Терлецького Катерина на коронавірус захворіла ще 14 листопада. Тиждень вона лікувалася вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова, тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги. 

У Катерини, яка була на сьомому місяці вагітності, через Covid-19 було ураження легень на понад 90%. Через критичний стан жінці провели кесаревий розтин. Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. Медики почали боротися за життя матері та немовляти. Вийшовши із критичного стану, Катерина передала чоловікові записку «Я вас люблю і витримаю все».

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!