Львівський силач переміг на світових Іграх стронгменів

1295 0
Своєю перемогою на турнірі Павло Кордіяка отримав право брати участь у найпрестижніших міжнародних турнірах.
фото: лода

фото: лода

У США днями відбулись Офіційні ігри стронгменів, на яких виступили шість представників України, серед них і 26-річний львівський силач, що родом із села Купновичі на Самбірщині, найсильніша людина України 2020 року Павло Кордіяка.

Як повідомляє управління молоді і спорту Львівської ОДА, своєю перемогою на турнірі Павло не тільки підтвердив свій титул одного з найсильніших чоловіків світу, а й в кваліфікувався у професійний дивізіон світового стронгу і отримав право брати участь у найпрестижніших міжнародних турнірах.

Читайте також: Атлет зі Львова встановив рекорд України

Офіційні ігри стронгменів – це своєрідний фестиваль сили, який збирає сотні найкращих спортсменів-стронгменів і стронгменок з 22 країн. Спортсмени позмагались за титул найсильнішого у світі в 9 різних дивізіонах.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!