Політична реклама

Львівський театр готує прем’єру – казковий урок англійської для дітей

1766 0
У Першому українському театрі для дітей та юнацтва готуються до прем’єри вистави «Beautiful Карпати». Вона орієнтована на найменших глядачів– дітей віком від 4 років. Вивчаємо англійську разом – жанр вистави визначений режисером, тож батьки та діти зможуть провести казковий урок у театрі і разом вивчити нові слова.

Прем’єра вистави відбудеться 4 травня, в неділю, о 12.00 та 15.00.

Родзинка вистави –у нетрадиційному поєднанні гуцульських мотивів, карпатських пригод та англійської мови. Придумала і втілила в життя цей задум, написавши п’єсу, артистка цього театру Ольга Гапа.

Режисер та художник вистави запрошують глядачів відвідати Карпати на сцені театру та познайомитися з їхніми мешканцями.За сюжетом, у ліс доукраїнських тваринок потрапляє незвичний гість – тигр, який розмовляє лише англійською. Як виявляється, знати іноземну мову корисно навіть у далеких горах.

Вистава – дуже музична і весела. Глядачам обіцяють живу музику та коломийки. 
ТЕГИ: театр, ТЮГ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!