Львівський театр ляльок проведе вуличну виставу в різних районах Львова

4402 0
Спектакль відбуватиметься на розкладній сцені у дворах будинків, які добре оглядаються з вікон і балконів.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

У неділю, 17 травня, в декількох районах Львова відбудеться показ вистави «Колобок» просто неба. Мобільний спектакль влаштовують Інститут стратегії культури та Львівський театр ляльок.

Упродовж дня виставу покажуть в декількох районах Львова за такими адресами й графіком:

  • вул. Мазепи, 18 (район Топольної) – 12:00
  • вул. Суботівська, 9 (Левандівка) – 14:00
  • вул. Чукаріна, 24-26 (Сихів) – 16:00
  • вул. Бойківська, 5В (район Сахарова – Горіхового гаю) – 18:00.

«Театр іде до тебе» – спільний проєкт Інституту стратегії культури (ІСК) і Театру ляльок, що реалізовується в межах програми «Львів 2020: Фокус на культуру».

Ведуча театрального свята – Марта Більська. Спектакль відбуватиметься на розкладній сцені у дворах будинків, які добре оглядаються з вікон і балконів. Тож глядачам не треба буде виходити на вулицю: вони зможуть бачити виставу, виглядаючи з вікон власного помешкання. Постановку адаптували під специфічний формат: скоротили тривалість, використають найбільші за розміром ляльки й декорації. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!