Львівський театр Заньковецької не продовжить контракт із Федором Стригуном та Таїсією Литвиненко

4588 1
Федір Стригун та його дружина Таїсія Литвиненко працюють у театрі з 1965 року.
Фото: Фотографії Старого Львова

Фото: Фотографії Старого Львова

Національний театр імені Марії Заньковецької у Львові не продовжуватиме контракт із акторами Федором Стригуном та Таїсією Литвиненко. Про це Федір Стригун спершу повідомив після закінчення вистави «Криза» вчора, 26 листопада, а згодом підтвердив інформацію на своїй сторінці у Фейсбук.

Контракт Федора Стригуна завершується 14 грудня, тож йому пропонують оформити співпрацю з театром на основі цивільно-правової угоди, оскільки новий контракт не укладатимуть. Таїсії Литвиненко запропонували перехід на 0,5 ставки, або контракт, який завершується 29 грудня.

Додамо, що Федір Стригун та його дружина Таїсія Литвиненко працюють у театрі з 1965 року. 



Читайте також:
27 Листопада, 2019 11:58
666 ... мої враження про цей "театр" -- ні туалету , ні буфету , ні репертуару , ні режисера , ні.... (перелік дуже довгий( ...) ... ні за часів СРСР , ні за незалежності ... без цієї солодкої парочки там все точно не обійшлося ... доклали свої рученята ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!