Львівський театр змінить стиль і назву

2728 0
Перший академічний український театр для дітей та юнацтва змінить свою назву та презентує нове амплуа. Ініціативу пояснюють зміною формату театру, що триває понад півроку.
Фото: niceplace.com.ua

Фото: niceplace.com.ua

Тепер цей заклад називатиметься «Першим театром», а постановки готуватимуть не тільки для дітей, а й для глядачів різного віку, - повідомляють організатори.

Читайте також: Театр на Сихові запрошує маленьких львів'ян на зимову казку

«Вже більше чим півроку у театрі грають вистави для всіх вікових категорій: дітей, юнацтва та дорослих. Існує три репертуари: денний, проміжний та вечірній. Проте деякі і досі сприймають театр суто дитячим, інколи приводячи молодше покоління на вистави з вечірнього репертуару, аудиторія яких – це вже зрілі дорослі глядачі», - інформує прес-служба театру.

Щоб уникнути стереотипів щодо назви та діяльності закладу, тут провели своєрідний ребрендинг: створили нове ім’я, логотип і стиль, додали до репертуару нові вистави. 

Читайте також: Львів'ян кличуть на виставу-експеримент, яку можна «дивитися наосліп» 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!