Львівський трамвай, який може їхати без контактної мережі, повезли на виставку до Берліна

5680 0
У недiлю, 21 вересня, iз заводу «ЕлектронТранс», що в Рясному, мiлiцейський кортеж супроводжував новий трисекцiйний трамвай, який поїхав на виставку до Берліна.
Фото: dyvys.info

Фото: dyvys.info

Трамвай поїхав на виставку до Берлiна, а через кiлька тижнiв його повернуть до Львова, повідомляють Львівські новини онлайн з посиланням  на прес-службу пiдприємства «ЕлектронТранс».

«Це вперше ми вiдправляємо нашу продукцiю на виставку за кордон», повідомили у прес-службі підприємства.

Довжина нової трамвайної моделi 19,5 метра, ширина - 2,3 метра, кiлькiсть мiсць для сидiння - 35, а максимальна вмiсткiсть, за умови, що на 1 квадратний метр помiщається 8 осiб, становить 160 пасажирiв. Є також одне обладнане мiсце для перевезення iнвалiдiв. У трамваї низький рiвень пiдлоги і передбачена можливiсть встановлення кондицiонерiв у салонi.

Цікави є те, що трамвай може рухатися без контактної мережi до 1 кiлометра зi швидкiстю 5 кiлометрiв за годину, використовуючи заряд штатних акумуляторних батарей. А завдяки  додатковим акумуляторним батареям, якi можна встановити на замовлення, до 10 кiлометрiв зi швидкiстю 20 кiлометрiв за годину. Гарантiйний термiн кузова такого трамвая - 20 рокiв, а решти обладнання - 2.

Яким маршрутом їздитиме трамвай, наразi невiдомо. Та у мiськрадi кажуть, що планують запустити цю нову машину, коли побудують колiю на Сихiв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!