Львівський центр «Джерело» відкрив новий осередок. Фото

1983 0
Філія розташована у Шевченківському районі, на вул. Хмельницького.
Фото: Христина Процак/Фейсбук

Фото: Христина Процак/Фейсбук

Львівський центр «Джерело», який працює із дітьми та молоддю з особливими потребами, відкрив ще один осередок у Львові – на вулиці Хмельницького, 195. Про це ідеться на фейсбук-сторінці Центру.

Читайте також: «Важливо бачити в центрі людину, а тоді її можливості». Наталія Сіреджук про «Джерело», підтримку і розвиток

Тут проходять заняття із гончарства та живопису для молоді з особливими потребами. Молоді люди з фізичними та інтелектуальними особливостями розвитку зможуть впродовж дня отримувати соціальні послуги, вести активний спосіб життя у супроводі фахівців.

Фото: Христина Процак/Фейсбук

Центри денного перебування «Джерела» працюють також на проспекті Червоної калини, 86а, вул. Кирилівській, 3а та на вул. Роксоляни, 23.

У планах – відкриття навесні ще одного осередку на вул. Володимира Великого, 40.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!