Львівський центр екстреної меддопомоги придбав 10 автомобілів «швидкої» за майже 22 млн

3297 0
Спецавтомобілі купували через аукціон, переможцем якого стало київське ТОВ «Віді Юнікомерс».
Фото: Львівська ОДА

Фото: Львівська ОДА

26 квітня Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф підписав контракт з ТОВ «Віді Юнікомерс» на закупівлю автомобілів швидкої допомоги вартістю 21,95 млн грн. Про це ідеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

За ці гроші придбали 10 автомобілів швидкої медичної допомоги типу «B» з устаткуванням – набором реанімаційного обладнання (дефібрилятор, обладнання для штучної вентиляції легень, екстрених пологів, діагностичні прилади тощо).

Читайте також: Що планують змінити у швидкій допомозі Львівщини. Деталі

Конкурентом ТОВ «Віді Юнікомерс» на тендері було ТОВ «Автоспецпром» із пропозицією на 50 тис. грн дорожчою.

За даними сайту Youcontrol, ТОВ «Віді Юнікомерс» зареєстроване у Києві, а його засновниками є ТОВ «Віді груп» (95% статутного капіталу) і ТОВ «Віді алея» (5%). Кінцевим бенефіціарним власником є Віталій Джуринський.

З початку 2018 року ТОВ «Віді Юнікомерс» отримало 18 держзамовлень на спецавтомобілі загальною вартістю 130 млн грн, серед них два контракти у Львівській області на 38 млн грн.

Читайте також: Львівська швидка проводить тренінги з домедичної допомоги за євростандартами

Нагадаємо, у березні працівники Львівського обласного центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф розпочали італійський страйк. Вони вимагали підвищення зарплати, кадрових змін, забезпечення формою та автомобілями швидкої. Після виконання низки вимог медики припинили страйк та заявили, що працюватимуть над посиленням позицій незалежної профспілки працівників Центру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!