Львівський Центр легеневого здоров’я заповнений Сovid-хворими на 100%

6267 0
У середньому щодня 25 людей виписують і 25 приймають на лікування.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Центрі легеневого здоров’я, що на вул. Зеленій, уже нікуди класти хворих на коронавірус. Лікарня хворими на Covid-19 заповнена на 100%. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив директор Центру легеневого здоров’я Любомир Рак.

За його словами, зараз у лікарні лікують 270 людей із коронавірусною інфекцією, а це повна завантаженість.

Читайте також: «Ми здолали майже 60% шляху в боротьбі з Сovid-19», – епідеміологиня Наталія Виноград

«Скільки людей ми приймаємо, стільки й виписуємо. У середньому це 25 людей. Хоча, були дні, що доводилося госпіталізовувати до 40 осіб за добу», – каже він.

Як зазначив директор Центру, серед тих, кого госпіталізовують, є люди різного віку, хоча на лікарняні ліжка все частіше потрапляють більш молодші. Із 270 пацієнтів 40 перебувають у важкому і критичному стані. 20 пацієнтів – в реанімації, а 9 підключені до апаратів ШВЛ.

Читайте також: Хвороба без фільтрів. Історія одного пацієнта з Covid-лікарні у Львові

Нагадаємо, за вчорашню добу лабораторні центри Львова та Львівщини провели 3504 ПЛР-тести. З них 863 – позитивні, серед них львів’ян – 388.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!