Політична реклама

Львівський цирк відкриють наприкінці лютого

1885 0
Львівський цирк відкриють наприкінці лютого. Зараз усі роботи завершують, а циркові артисти виступають у павільйоні біля входу до арени. Про це повідомляє телеканал ZIK.

Як розповідає керівництво цирку, на ремонт куполу та манежу, які у березні горіли через замикання у пультовій електроосвітлення цирку, використали майже 9 мільйонів гривень.

Ці кошти дав уряд, проте їх не вистачило, каже комерційний директор Львівського цирку Роман Здреник. У столиці не виділили коштів, зокрема, на ремонт громадських вбиралень – тепер їх відновлюють у так званий кредит: керівництво цирку домовилося з будівельниками, що гроші за додатковий ремонт віддадуть згодом.

«Це введення в експлуатацію апаратури світла. Закінчити встановлення у глядацькому залі крісел і вікон нам обіцяють до 31», – зазначив Роман Здреник.

Джерело: ZIK


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!