Львівський університет увійшов до топ-трійки рейтингу за науковими досягненнями

6868 0
До першої десятки рейтингу ввійшли одразу два виші Львова.
фото: lvivtour.com.ua

фото: lvivtour.com.ua

Львівські університети потрапили до рейтингу найкращих університетів за науковими досягненнями та цитованістю статей. Про це інформує Освіта.ua.

Результати дослідження базуються на показниках бази даних Scopus, яку використовують для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його співробітниками. 

Читайте також: Найкращі львівські школи за результатами ЗНО. Рейтинг

Згідно з даними рейтингу, Львівський національний університет імені Івана Франка піднявся на одну сходинку і посів третє місце за індексом цитованості наукових робіт 55 пунктів.

На дев’яту сходинку піднявся Національний університет «Львівська політехніка» і має 38 пунктів за індексом. Також на одну позицію вище цього року піднявся й Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, який отримав 36 пунктів і посів одинадцяте місце у рейтингу.

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького отримав 35 місце у рейтингу, а Львівський державний університет фізичної культури — 78. На 93 місці опинився Львівський університет безпеки життєдіяльності, на 105 — аграрний університет, на 143 місці торговельно-економічний університет, на 156 місце потрапив університет економіки і туризму, а передостаннє 161 місце посів університет бізнесу і права.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!