Львівський університет внутрішніх справ очолив полковник поліції

2403 0
Сьогодні, 26-го грудня, представили нового ректора Львівського державного університету внутрішніх справ - 39-річного полковника поліції Романа Благуту.
Фото: ЛьвДУМВС

Фото: ЛьвДУМВС

Роман Благута закінчив Львівський інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України у 1998 році. З 2001-го року працював у цьому ж навчальному закладі: викладачем кафедри кримінального процесу та криміналістики, далі старшим викладачем, доцентом та начальником. З листопада 2014 року призначений на посаду першого проректора ЛьвДУВС.

Про те, що полковник буде ректором своєї альма-матер, повідомив відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС.

«Я дякую за висловлену довіру, це певним чином аванс. Наголошую на тому, що хто б не був ректором, без особового складу, без колег і без друзів ніяке правильне починання не може бути вчасно та якісно завершене. Тому я сподіваюсь на підтримку колективу. Роботи буде багато, але я впевнений, що тут усі на своїх місцях і впораємось з усіма завданнями!», – зазначив Роман Ігорович.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!