Львівський важкоатлет переміг на Кубку України

1099 0
Львівська область була представлена жіночими і чоловічими командами.
фото: лода

фото: лода

Минулорічний чемпіон України Анатолій Горідько став переможцем Кубку України у сумі двоборства серед чоловіків. Змагання з важкої атлетики проходило в Ужгороді, у ньому взяли участь близько 200 спортсменів із 22 областей України. Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту.

Львівська область була представлена жіночими і чоловічими командами. Вдало виступив 15-річний Віталій Сорока у ваговій категорії 55 кг. Він виборов бронзову нагороду у сумі двоборства. Сергій Богуш вперше виконав норматив майстра спорту України у ваговій категорії 81 кг, посівши 8 сходинку. У десятку найкращих увійшли Олег Щекальов та Павло Білаш у ваговій категорії 61 кг. Тарас Кінах став шостим у ваговій категорії понад 109 кг. Загалом чоловіки завершили змагання на 6 загальнокомандному місці.

Читайте також: Двоє дзюдоїстів із Львівщини стали чемпіонами україни

Представниці Львівщини завоювали одразу 6 медалей. Ярина Петрук виборола 3 срібні нагороди: у ривку, поштовху та сумі двоборства. Марія Куц відповідно виборола 3 бронзові нагороди. Вони змагалися у ваговій категорії 49 кг. Також Анна Кірстюк здобула срібло у ривку та сумі двоборства, а також бронзу у поштовху в ваговій категорії 81 кг. Ельвіра Борозна виборола бронзові нагороди у ривку та сумі двоборства та срібло у поштовху у ваговій категорії 87 кг. Тетяна Малявська та Вікторія Ткаченко фінішували на 8 та 11 позиції у ваговій категорії 64 кг.

Загалом жінкам Львівщини вдалося вибороти 3 загальнокомандне місце серед 22 представлених областей України.

Нагадаємо, що львів'яни Павло Баль та Василь Кравчук здобули срібні медалі на Кубку світу з біатлону та лижних перегонів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!