Львівський відеоролик став призером на конкурсі соціальної реклами

3054 0
Ролик про велодоріжку у Львові посів третє місце на конкурсі соціальної відеореклами на тему євроінтеграції. Нагородження переможців відбулося днями у Києві.

Відео під назвою «Є в кожному» демонструє ситуацію на одній із вулиць Львова. У ролику показано хлопця, який іде велодоріжкою вздовж вулиці та розповідає по телефону про євроінтеграцію. У цей час позаду нього їде велосипедистка.

Читайте також: Велосипедисти vs. пішоходи Львова. Кого можуть оштрафувати?

Оператор відео –  Роман Майданюк, який переїхав з Києва до Львова два місяці тому. Зйомка тривала один день, однак над ідеєю команда міркувала близько місяця. Нині серед відео фіналістів конкурсу проводиться додатковий конкурс за кількістю переглядів, і відео «Є в кожному» має можливість в ньому перемогти.

Загалом, на фестиваль надійшло понад 50 робіт із усієї України. До фіналу потрапили 18.  Прийом робіт тривав півтора місяці. Роман Майданюк за третє місце отримав фінансове заохочення у 3 тис. гривень.

Дивіться також: Канадієць створив ролик про Львів. Яким іноземці бачать наше місто?

І місце в конкурсі посів Андрій Бут за роботу «Київ vs. ЄС», ІІ місце – Михайло Маслобойщиков за роботу «Технології». Спеціальна відзнака та сертифікат від посольства Великої Британії дісталась Ростиславу Сороковому та Роману Петричковичу за роботу «Statistics».

 

Джерело: ZAXID.NET


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!