Львівський волейболіст у складі збірної України здобув перемогу на старті Золотої Євроліги

663 0
Один з лідерів збірної – львівʼянин Юрій Семенюк.
Фото: управління спорту ЛМР

Фото: управління спорту ЛМР

У польському Лодзі чоловіча збірна України провела перший поєдинок у рамках Золотої Євроліги-2023. Підопічні Уґіса Крастіньша зустрічалися з командою Північної Македонії і перемогли її з рахунком 3:0. Про це повідомили в управлінні спорту ЛМР.

Україна – Північна Македонія – 3:0 (25:21, 25:22, 25:11).

Один з лідерів збірної – львівʼянин Юрій Семенюк, ексгравець «Кажанів, вихованець тренера Михайла Хоми, який наразі працює у КЗ ДЮСШ імені Петра Короля.

Склад збірної України: Віталій Щитков, Юрій Синиця, Олег Плотницький, Тимофій Полуян, Віталій Кучер, Ілля Ковальов, Олександр Бойко, Дмитро Канаєв, Максим Дрозд, Юрій Семенюк, Дмитро Терьоменко, Владислав Щуров, Василь Тупчій, Євген Кісілюк. 

Читайте також: У Львові вперше відбулися Всеукраїнські «Ігри Нескорених». Фото

На груповому етапі збірна України змагається у групі В з командами Північної Македонії, Бельгії та Хорватії.

Нагадаємо, що у Львові в межах чемпіонату відбулися змагання з боротьби вільної серед жінок, де за звання чемпіонки України боролися 84 спортсменки з 16 областей. Збірна команда Львівської області серед жінок посіла перше загальнокомандне місце, здобувши одну золоту, чотири срібні та чотири бронзові нагороди за результатами змагань.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!