Львівський викладач отримав нагороду від президента

1778 0
Основною сферою наукових інтересів Володимира-Богдана Вовка є математичні методи в управлінні економіко-виробничими системами.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Професор кафедри економічної кібернетики, доктор економічних наук ЛНУ імені Івана Франка Володимир-Богдан Вовк отримав державну нагороду, згідно з указом президента – звання «Заслужений працівник освіти України». Її вручив очільник Львівщини Максим Козицький. Про це повідомили у пресслужбі ЛОВА.

«Найбільше у викладацькій роботі мені подобається давати знання студентам. У нас безумовно талановита та здібна молодь. З перших курсів мої студенти знають, що наукова праця – це важкий процес, тому потрібно докласти значних зусиль, щоб почерпнути з нього якомога більше. Я вдячний президенту України за нагороду та високу оцінку моїх наукових робіт упродовж стількох років», – зазначив він.

Читайте також: Зеленський відзначив державними нагородами освітян Львівщини

Основною сферою наукових інтересів Володимира-Богдана Вовка є математичні методи в управлінні економіко-виробничими системами. Цьому він присвятив десятки монографій, наукових посібників та близько 200 наукових статей. Він отримав почесне звання за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм.

Для довідки

Володимир-Богдан Михайлович Вовк – український науковець і викладач, доктор економічних наук, професор, автор численних наукових праць. Народився у невеличкому селі Підлипці, Золочівського району. 1963 року закінчив механіко-математичний факультет ЛНУ ім. Івана Франка. 

В 1994 році присвоєно вчене звання професора. У 1999 році організував і очолив за сумісництвом першу в університеті філію економічного факультету у місті Червонограді. Упродовж 37 років був завідувачем кафедри економічної кібернетики університету й досі продовжує викладацьку діяльність.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!