Львівський виш передали в управління Міносвіти

2852 0
Національний банк передав два виші до сфери управління Міністерства освіти і науки України з метою оптимізації своєї діяльності, серед них – Львівський інститут банківської справи Університету банківської справи Національного банку України.
фото: ednist.info, impo.ubs.gov.ua, bug.org.ua, loda.org.ua

фото: ednist.info, impo.ubs.gov.ua, bug.org.ua, loda.org.ua

Серед переданих вищих навчальних закладів – Університет банківської справи Національного банку України (м. Київ) (включно з Львівським, Харківським та Черкаським інститутами банківської справи) та ДВНЗ "Українська академія банківської справи Національного банку України", – інформують на сайті Міністерства освіти і науки України.

Основна мета передачі ВНЗ – оптимізації діяльності Національного банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівський виш таки реорганізовано

На сьогодні у двох переданих вищих навчальних закладах навчається 3 787 осіб, у тому числі 639 студентів – за рахунок державного замовлення. Національний банк продовжить підтримувати студентів, які навчаються там за рахунок коштів Національного банку.

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!