Львівський виш створив інтерактивну карту для «першачків»

3092 0
З 1 вересня у Львівському національному університету імені Івана Франка з’являться десятки тисяч першокурсників. Саме для них в навчальному закладі створили інтерактивну карту, де проклали найважливіші маршрути.
фото: lnu.mow.fm, promin.cv.ua, regionews.sumy.ua

фото: lnu.mow.fm, promin.cv.ua, regionews.sumy.ua

Дехто першокурсників народився і живе у Львові, а решта приїде на навчання з різних куточків України, міст і сіл. Однак для кожного перші дні стануть найважчими, адже усе буде нове. Тому, щоб якнайшвидше адаптуватися в Університеті, краще вивчити усі важливі маршрути, дізнатися, де знаходяться корпуси, бібліотеки чи просто можна смачно пообідати, абітурієнти можуть скористатися Інтерактивною картою, розміщеною на  офіційному сайті вишу.

На карті позначені усі факультети, коледжі, гуртожитки та бібліотеки Університету. За допомогою спеціальної опції у нижньому правому куті карти можна визначити своє місце перебування і прокласти найкращий маршрут до потрібного корпусу. Така опція стане у пригоді найперше тим першокурсникам, які приїхали на навчання з інших населених пунктів і поки ще добре не вивчили місто. А у верхньому лівому куті на карті є меню «Позначки», за допомогою якого можна знайти їдальні, парковки, комп’ютерні класи, музеї, архіви, медпункти та зупинки.

Інтерактивна карта буде корисною і під час відпочинку, адже на ній позначені місця, де можна цікаво провести вільний час: університетський Центр культури та дозвілля, актова зала, ботанічні сади, спорткомплекси, спортзали, басейни, парки.

Переглянути інтерактивну карту можна ТУТ

Нагадаємо, уже відомі імена тих абітурієнтів, які навчатимуться у Львівському національному університеті ім. І. Франка на бюджеті. Абітурієнти, які виявлять бажання навчатися у виші за контрактом, повинні написати відповідну заяву до 10 серпня.

Додамо, за попередніми даними визначено ТОП-20 вишів, що отримали найбільшу кількість додаткових місць держзамовлення завдяки цьогорічному нововведенню «місце йде за абітурієнтом». У рейтинг потрапили і два львівські виші. Львівський національний університет імені Івана Франка зайняв друге місце. Tvoemisto.tv дізнавалося, на які факультети Франкового університету цьогоріч вступники подали найбільше заяв.

Опублікувала Маряна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!