Львівський виш таки реорганізовано

3556 0
Відповідним наказом Міністерства освіти і науки Львівську державну фінансову академію реорганізовано та приєднано до Львівського національного університету імені Івана Франка.

Згідно з наказом, на базі фінансової академії буде утворено структурний підрозділ Львівського національного університету імені Івана Франка.

Львівський національний університет визначено правонаступником усіх майнових та немайнових прав та обов’язків Львівської державної фінансової академії.

Ті, хто здобувають вищу освіту  в Львівській державній фінансовій академії продовжать навчання у Львівському національному університеті ім. Івана Франка за обраними напрямами підготовки. Реорганізацію академії здійснюватиме спеціально призначена комісія. Згідно наказу, до 1 вересня цього року комісію зобов’язано подати Міністерству освіти і науки України інформацію про вжиті заходи щодо реорганізації Львівської фінансової академії.

За матеріалами osvita.ua

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!