Львівський виш увійшов до рейтингу найкращих університетів світу

16533 0
У топ-1000 опинилися заклади вищої освіти Києва, Харкова і Сум.
Фото: lp.edu.ua

Фото: lp.edu.ua

Національний університет «Львівська політехніка» потрапив до тисячі найкращих університетів світу за версією The QS World University Rankings. Про це з посиланням на сайт QS TopUniversities повідомляє Укрінформ.

Разом із Сумським державним університетом вони розділили 751-800 позиції. Під час дослідження навчальні заклади оцінювали за низкою показників, серед яких репутація в освітньому середовищі, цитованість наукових публікацій представників університету, співвідношення кількості викладачів і студентів тощо.

Читайте також: Львівський університет увійшов до топ-трійки рейтингу за науковими досягненнями

Додамо, що до цього списку потрапили й кілька інших українських вишів: Харківський університет імені Каразіна – 481 позиція, Київський національний університет імені Тараса Шевченка – 531-540 позиція та Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» (701-750).

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!