Львівський ювелірний завод виставлять на продаж

9367 0
Наразі це єдиний великий державний завод, що виробляє прикраси.
Фото: Кулемет

Фото: Кулемет

Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Львівський державний ювелірний завод», що на вулиці Академіка Підстригача, 2, включили у Перелік об'єктів, які підлягають приватизації у 2021 році. 

Читайте також: На Львівщині костел XVII століття продали за 30 тис. грн

У січні 2020 року у Розрахунковій палаті України повідомили, що Державне підприємство «Львівський державний ювелірний завод» може стати банкрутом. 

За висновками Розрахункової палати, ювелірний завод має нестійке фінансове становище через скорочення оборотності активів, зменшення прибутковості та неспроможності відтворити й розширити виробництво. Тоді ж Рахункова палата рекомендувала Кабінету Міністрів вирішити питання про подальше функціонування підприємства, серед пропозицій – передати у приватизацію.

Львівський державний ювелірний завод заснували у 1944 році. Наразі це єдиний великий державний завод, що виробляє прикраси.

 
 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!