«Львівтеплоенерго» завершив випробування. Коли з’явиться гаряча вода?

3518 1
Як повідомили у ЛМКП, гідравлічні випробування на магістральних теплових мережах завершено. Тривають роботи з локалізації і ліквідації виявлених поривів і дефектів та трубопроводах.
фото: dt.ua

фото: dt.ua

«Гідравлічні випробування на теплових мережах завершені. Ми проводили гідравліку на мережах від котелень на вул. Тарнавського, 114а, Китайська, 12а, Таджицька, 4а, Коновальця, 99а, Золота, 21 та Кільцева, 2а (м. Винники) та гідравлічні випробування магістральних теплових мереж від найбільших наших джерел теплопостачання - ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна». Було виявлено 105 дефектів на трубопроводах від ТЕЦ-1 і 5 дефектів на трубопроводах від ТЦ «Північної». Зараз тривають роботи з локалізації і ліквідації виявлених пошкоджень на тепломережах», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

За словами тепловиків, подачу гарячої води у Сихівський, Личаківський і Шевченківський райони планують відновити швидше від встановлених термінів,  в перших числах травня.

Нагадаємо, гідравлічні випробування теплових мереж розпочалися 15 квітня. Подачу гарячої води, згідно з графіком, заплановано відновити:

споживачам Сихівського району – орієнтовно 08.05.2015р., від котельні на вул. Надійна,2;

решті споживачів, приєднаних до ТЕЦ-1 - протягом трьох днів, з 16.05.2015р. по 18.05.2015р.;

споживачам Шевченківського району - протягом трьох днів, з 09.05.2015р. по 11.05.2015р, від ТЦ «Північна».

У разі виникнення пошкоджень теплових мереж на окремих вулицях, термін відключення гарячої водопостачання може бути продовжено.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
27 Квітня, 2015 16:24
мешканець Львова а львів'яни, котрі не мають лічильників гарячої води, платитимуть за повний місяць, ЧИ ЯК?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!