«Львівводоканал» замовив дизайн реставрації адмінбудівлі на Зеленій

1620 0
Двері та вікна хочуть перемалювати у білий колір, а стіни пофарбувати у жовтий.
Фото: Mapio.net

Фото: Mapio.net

ЛКП «Львівводоканал» планує витратити 150 тисяч гривень на дизайнерський проєкт з реставрації коридорів і сходів в адмінбудівлі на вул. Зеленій, 62/64. Відповідний тендер опублікований на сайті закупівель Prozorro.

Читайте також: Кохавинська фабрика на Львівщині збудує новий цех за 28 млн євро 

Найнижчу ціну у 99 тисяч 990 гривень запропонувала ФОП Хіміч Інна (вона ще очікує рішення). Підрядник має виготовити проєкт до кінця року.

«Львівводоканал» хоче відреставрувати коридори на 1-му і 3-му поверхах та 2 сходові майданчики. У проєкті мають передбачити влаштування підвісної стелі, освітлення коридору LED світильники на довгих підвісах, а також вентиляцію коридору з декоративними решітками.

Двері та вікна хочуть перемалювати у білий колір, а стіни пофарбувати у жовтий. Підлогу в адмінбудівлі хочуть перестелити у ламінат чи паркет. 

Читайте також: Поблизу церкви Анни у Львові планують збудувати конгрес-хол, музей і велику парковку

Зазначимо, що адмінбудівля на вул. Зеленій, 62/64 є пам’яткою архітектури місцевого значення. Комплекс, що складається з промислового (№ 62) та адміністративного (№ 64) будинків, збудований у 1899-1901 роках за проєктом інженерів Оскара Смрекера та Ю. Гохберґера для потреб львівської Дирекції водогінних закладів. 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!