«Львівводоканал» замовив карту інженерних мереж вартістю майже 15 млн грн

1398 0
«Львівводоканал» обіцяє мінімізувати кількість відключень води для споживачів у випадку аварій.

ЛКП«Львівводоканал» 20 жовтня замовило створення геоінформаційної системи інженерних мереж за 14,7 млн грн. Розробником буде державне підприємство «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства». Про це пише сайт «Наші Гроші».

Геоінформаційна система буде єдиною та повною схемою мереж водопостачання, водовідведення та електричних мереж «Львівводоканалу». Вона міститиме дані про колодязі, насосні станції, водопровідні та каналізаційні труби, колектори, каналізаційні насосні станції та систему очистки стічних вод.

Тут також буде інформація про повітряні та кабельні лінії електропередач, електричні підстанції та клієнтів «Львівводоканалу».

Завдяки цій системі комунальне підприємство інвентаризує та оновить стан і розташування інженерної інфраструктури. Воно зможе управляти насосними станціями, контролювати тиск та витрати води. «Львівводоканал» обіцяє мінімізувати кількість відключень для споживачів у випадку аварій. Програма має допомогти проводити гідравлічну оцінку під час підключення до мереж нових споживачів

Система інженерних мереж буде готова до кінця 2022 року


 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!