Політична реклама

"Львівводоканалу" відімкнули світло

1406 0
Cьогодні через борги відімкнули від електропостачання адміністративний будинок ЛМКП «Львівводоканал». Однак, це не впливає на водопостачання мешканців, оскільки всі наносні станції працюють у звичному режимі.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У ЛМКП «Львівводоканал» зауважують, що причиною виникнення боргу стало постійне здорожчання енергоносіїв. До прикладу, тарифи на електроенергії лише минулого року зростали тричі.

Як наголошують у ЛМКП «Львівводоканал», на підприємстві постійно впроваджують енергоощадні заходи.

 «Незважаючи на зменшення споживання, економічного ефекту від реалізації проектів по енергозбереженню ми не досягаємо. Причина – постійне здорожчання електроенергії. На сьогодні державний бюджет заборгував нам за різницю в тарифах за енергоносії 84 млн грн. Зараз ми проводимо переговори з керівництвом ПАТ «Львівобленерго» щодо погашення заборгованості шляхом залучення субвенцій з державного бюджету на погашення заборгованості у різниці в тарифах», – зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Станом на сьогодні борг ЛМКП «Львівводоканал» перед ПАТ «Львівобленерго» складає майже 4 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!