Львів'ян безкоштовно навчать створювати інтерактивні звуки та музику

1373 0
4, 5, 6 вересня у Львові діятиме «Арт медіальна лабораторія» , яку проводитиме відомий медіа-художник із Вроцлава Павел Яніцкі. «Арт медіальна лабораторія» буде досліджувати інтерактивний звук і музику, вивчати, як, використовуючи безкоштовне програмне забезпечення, створювати музичні та звукові структури, що реагують на дію реципієнта.
Фото: hq-wallpapers

Фото: hq-wallpapers

Заняття проводитимуться щодня з 10:00 до 14:00 у приміщенні Бібліотеки ім. Лесі Українки (вул. Мулярська, 2 а), повідомляють організатори.

Серед  тем,  які будуть обговорюватись:  проектування з нуля власних інструментів;  методи обробки звуку (в середовищі Pure-Data);  композиція  з використанням графічних позначок, розвиваючи  ідеї Яніса Ксенакіса (за допомогою програми IanniX);  метод  детекції руху за допомогою камер та їх використання в творенні музики і звуку.

Читайте також: 10 заходів Тижня актуального мистецтва у Львові, які варто відвідати 

Участь у заході безкоштовна. Для того, щоб зареєструватися, необхідно надіслати анкету до 3 вересня 2014 р. на адресу [email protected].

На майстер-класи потрібно приходити з власними ноутбуками (Mac або PC) та навушниками.

Довідка. Павел Яніцкій  - медіа-художник з Вроцлава та продюсер; генерує музику, мікрозвуки та алгоритмічні композиції; творить інтерактивні системи для перфомансів та інсталяцій.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!