Політична реклама

Львів'ян безкоштовно навчать як започаткувати бізнес

1292 0
У Львові продовжується реалізовуватися проект «Мій бізнес», у рамках якого проходить безкоштовний тренінговий курс «Як започаткувати власну справу».

Курс складається з 5 занять, - інформує прес-служба Львівської міськради.

Навчання вже пройшли 2 групи учасників, які отримали по закінченню тренінгового курсу сертифікати і довідники «Мій бізнес».

Третій курс тренінгів відбудеться 25-29 листопада 2013р. у Західноукраїнському центрі «Жіночі перспективи» (м. Львів, пр.. Червоної Калини, 36, офіс 315).

Для участі в даних навчаннях необхідно до 20 листопада 2013р.надіслати заповнену заяву-анкету, яка буде розміщена на сайті Львівської міської ради у розділі «Економіка»

«Основною метою проекту є забезпечення підприємців-початківців доступною інформацією про те, як започаткувати власну справу. Ми хочемо чітко та поетапно розказати їм як правильно вести власну справу, які проблеми можуть виникнути на шляху ведення бізнесу та, як зручніше їх уникнути»,— зазначила в.о.начальника управління економіки Львівської міської ради Вікторія Довжик.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!