Львів’ян кличуть на відкриття виставки «Особистість VS. Тоталітаризм»

2055 0
Виставка присвячена особистостям, котрі не зламались в протистоянні з тоталітарними системами та боролись за незалежність Української держави. Їхні життєві історії буде представлено через призму спогадів, світлин та документів.
фото: territoryterror.org.ua

фото: territoryterror.org.ua

У середу, 1-го лютого, о 12:00 у приміщенні Галереї Львівської національної академії мистецтв за адресою вул. Кубійовича, 35Б відбудеться відкриття виставки «Особистість vs. Тоталітаризм» від Меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору».

Експозиція розповідає про історію перебування Галичини у складі Польщі (1919-1939), тоталітарних Радянського Союзу (1939-1941, 1944-1991 рр.) і Німеччини (1941-1944 рр.), а також демонструє вплив цих режимів на життя звичайних людей.

На відкритті будуть присутні представники Музею «Територія Терору», герої виставки та адміністрація Львівської національної академії мистецтв.

Вхід вільний. Контактна особа: Анна Шиманська, тел. 0967835096


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!