Львів’ян кличуть до міжконфесійної молитви за єдність християн та мир в Україні

1472 0
Завтра, 25-го січня, відбудеться Екуменічна молитва у межах Всесвітнього тижня молитов за єдність християн, яку проведуть представники різних церков і християнських спільнот Львова. Долучитися до заходу запрошують усіх охочих.
фото: lvivportal.ua

фото: lvivportal.ua

Провідною темою всесвітньої молитовної ініціативи 2017 року є  «Примирення – любов Христа спонукає нас». У Львові до неї доєднаються екуменічною молитвою та різдвяним вертепом від студентів УКУ.

До участі в молитві запрошені:

- о. Володимир Гоцанюк, священик при храмі св. Василія Великого та Олексія Зарицького, референт комісії міжрелігійних та екуменічних відносин у Львівській Архиєпархії УГКЦ;

- о. Василь Луцишин, ректор Львівської духовної семінарії (УАПЦ), працівник Українського біблійного товариства;

- о. Григорій Драус, настоятель римо-католицької парафії св. Йоана Павла ІІ у Львові та в'язничний капелан Римо-католицької Церкви в Україні;

- о. Тадеос Ґеворґян, настоятель катедри Вірменської Апостольської Церкви;

- Михайло Хромяк, декан заочного відділення Львівської богословської семінарії Церкви християн віри євангельської

- о. Богдан Кульчицький, священик УПЦ КП;

- о. Роман Фігас, науковий працівник ІЕС.

Захід відбудеться завтра, 25-го січня, у каплиці Ап. Йоана Богослова, Філософсько-богословський факультет УКУ (вул. Хуторівка, 35а). Початок – о 17:00.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!