Львів'ян кличуть долучитись до акції «Нагодуй лікаря». Як допомогти

2513 0
У акції беруть участь львівські ресторани та кав'ярні.
Фото: Главком

Фото: Главком

Львівські заклади громадського харчування запустили акцію «Нагодуй лікаря» і закликають львів'ян долучитись до неї.

Проєкт запустився два тижні тому, зараз у ньому задіяні два просекко-бари Чотири чебуреки, хінкальня Ахалі, Marevo Craft&Organic, Tisto Pizza Pasta, LV Cafe Jazz Club, Atelier 19, Sowa, львівська гостерія Гвара, кондитерська-ресторан Фраєрка, Кумпель на площі Митній, паб Братиська, Панці Тортові, медовий ресторан Вулик, паб Дублін, Fest Доставка, La П'єц піца на дровах, Lviv Croissants, BeerStone, Крем & Джем, Pizza Celentanj Ristorante (три заклади), . Про це ідеться на фейсбук-сторінці ініціативи.

«Ці заклади возять в лікарні обіди щодня. Запити та кількість лікарень росте», – кажуть в ініціативі.

Читайте також: Втрати і шанси. Чи залишиться Львів туристичним містом

Як розповів Tvoemisto.tv ресторанний маркетолог Всеволод Поліщук, заклади допомагають обідами 8 МКЛ, 5-й поліклініці, Лабораторному центру МОЗ, інфекційній лікарні. Ці заклади ресторатори розподіляють між собою, складають відповідні графіки, аби охопити всіх.

«Лікарям потрібна не тільки їжа, а і костюми захисні, рукавички, маски, антисептики. Ми – можемо готувати їжу, але часи для ресторанів також непрості. Тож наша мета – залучити небайдужих людей та допомогти в акції #нагодуйлікаря», – закликають ресторатори.

Щоб долучитись до акції, у переліку закладів можна обрати будь-яку страву та оплатити її (кількість та вартість за бажанням, але обов’язково із коментарем #нагодуйлікаря) . Заклади в свою чергу додають аналогічну страву від себе.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!