Львів’ян кличуть на авторську екскурсію фотовиставкою

1899 0
У середу, 28 вересня, о 18:00 годині львів’ян запрошують долучитися до першої авторської екскурсії від Євгена Червоного у виставковому залі Центру міської історії.
фото: facebook.com/CenterUrbanHistory

фото: facebook.com/CenterUrbanHistory

Євген Червоний розповідатиме про фотографію, як історичний документ, що розповідає про значно ширші явища, аніж документація моменту і текстовий наратив, як доповнюючий елемент виставки на основі діючої виставки фотографій Тадеуша Рольке «Завтра буде краще». Участь в екскурсії – безкоштовна.

«Під час екскурсії ми спробуємо подивитись глибше на фотографії виставки, прослідкувати сюжетну лінію та виділити окремі підтеми подій, що зображені на знімках Тадеуша Рольке», – повідомляють організатори.

Подібні авторські екскурсії у Центрі міської історії заплановані у середу кожного другого тижня.

Додамо, Євген Червоний закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка та програму музейних студій в George Washington University. Навчався в аспірантурі при Державному природознавчому музеї НАН України, де і працював до 2013 року. З 2013 по 2016 працював у Музеї народної архітектури та побуту у Львові. З 2016 працює у Центрі міської історії на посаді координатора виставкових проектів. Викладав курс «Музейна комунікація» в НУ «Львівська політехніка». Керівник виставкових проектів Центру міської історії з 2016 року.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!