Львів’ян кличуть на благодійний концерт на підтримку військових

1627 0
Концерт пройде 10 липня у сквері «На валах».
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові 10 липня пройде благодійний концерт хорової школи та капели «Дударик». Зібрані під час концерту кошти передадуть Збройним силам України. Про це повідомили у Львівській міськраді.

«Радо представимо нові і знані народні та авторські твори вашій увазі. Приходьте, бо і в часі війни душі потрібен перепочинок і заряд до продовження боротьби», – зазначив керівник капели Дмитро Кацал.

Зазначимо, що концерт відбудеться о 16:00 навпроти міського арсеналу (сквер «На валах»).

Читайте також: «Дударик» записав пісню на згадку про Героїв, які вже не повернуться з війни

Як відомо, окрім недільних концертів, для підтримки армії капела також заснувала проєкти «Друзі з фронту» та «Прийняття». Щочетверга о 14:00 на YouTube та у соцмережах хористи презентують пісні, які поцупили у нашого народу росіяни. Капела ідентифікує співанки, відшукує оригінальний текст, далі твори аранжуються, розучуються і презентуються для широкого загалу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!