Львів’ян кличуть на благодійний концерт, щоб допомогти пораненому бійцю

2585 0
У неділю, 27 березня, у храмі Матері Божої Неустанної Помочі відбудеться благодійний концерт оркестру Національного театру імені Марії Заньковецької, з метою збору коштів на лікування важкопораненого на Сході України Миколи Савчука. Вхід вільний.
фото: old.zankovetska.com.ua

фото: old.zankovetska.com.ua

«Оркестр Національного театру імені Марії Заньковецької запрошує шанувальників гарної музики завітати до храму Матері Божої Неустанної помочі, що на вул. Сніжній, 1.

О 15:30 у храмі відбудеться благодійний концерт, на якому збиратимуть добровільні пожертви на лікування нашого пораненого на Сході земляка Миколи Савчука, що зараз перебуває у Львівському військовому шпиталі», - зазначила виконавчий директор ЛОО ГО УСІ Оксана Потимко.

У програмі звучатимуть твори Й. Неруди, Й. Гуммеля, М. Бруха, Ф. Давіда. Також концерт прикрасить вишукана поезія у виконанні актриси Олександри Гуменецької.

У храмі стоятиме скринька для збору благодійних пожертв. Всі кошти, зібрані під час концерту, будуть передані на лікування Миколи Савчука.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!