Львів'ян кличуть на благодійний концерт від проєкту Пісні війни за участі Оксани Мухи і «Піккардійської терції»

4075 0
Під час концерту відбудеться аукціон для збору коштів на лікування львівської художниці та волонтерки Тетяни Думан.
Фото: Тетяна Думан/Фейсбук

Фото: Тетяна Думан/Фейсбук

16 вересня у Львові відбудеться благодійний концерт для порятунку життя художниці та волонтерки Тетяни Думан. Захід організовує соціально-мистецький проєкт Пісні війни. Про це ідеться на сторінці події у Фейсбуці.

У благодійному концерті візьмуть участь переможці телепроекту «Голос країни» Оксана Муха і Tabakov, Віктор Винник із групи «Мері», вокальна формація «Піккардійська Терція» і українські воїни Олександр Рожко, Зиновій Медюх і Максим Перев’язко, а також ТанцТеатр «Життя». Ведучі вечора – Ярина Капітан та Роман Федоришин.

У межах концерту відбудеться благочинний аукціон: усі виручені кошти будуть спрямовані на лікування Тетяни Думан, у якої діагностували пухлину мозку – гліосаркому.

Концерт розпочнеться о 19:00 в Палаці культури залізничників «РОКС» (вул. Федьковича, 54). Запрошення-подяки на благодійний концерт «Усміхайся, малюй, живи!» можна замовити і придбати за телефоном: +38 068 420 88 74.

Зараз художниця-волонтерка у Польщі, де медики уточнюють методи терапії. Та вже достеменно відомо, що лікування Тетяни Думан потребує значних коштів – понад 30 тисяч доларів США.

Також усі небайдужі можуть перерахувати пожертву на картку ПраватБанку: 5168 7453 2218 2384 (одержувач платежу – Думан Василина Михайлівна, рідна сестра Тетяни).

Тетяна Думан народилась 1981 року у Миколаєві на Львівщині, вивчала сакральне мистецтво у Львівській національній академії митсецтв.

Тетяна – дружина українського художника-іконописця Лева Скопа. Творче подружжя знане в Україні і далеко за її межами завдяки своєму мистецтву, громадянській позиції і волонтерській діяльності. За роки російсько-української війни завдяки своїм картинам Таня з Левком акумулювали для українського війська понад три мільйони гривень. А тепер допомоги потребують самі.

Тетяна Думан і Лев Скоп на благодійній акції для допомоги українським військовим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!