Львів’ян кличуть на благодійний велопробіг з Арсеном Мірзояном

1999 0
Під час заходу збиратимуть гроші на ремонт відділення дитячої гематології чорнобильської лікарні.
Фото надали організатори

Фото надали організатори

Завтра, 1 червня, у Львові відбудеться щорічний благодійний велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили» з Арсеном Мірзояном. 

Читайте також: У Львові відбувся благодійний велопробіг із Арсеном Мірзояном

Організатори хочуть зібрати щонайменше 220 тис. грн на ремонт відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Саме стільки потрібно на оновлення двох блоків, до яких входять чотири палати та санвузли. 

Ініціатором велопробігу є співак Арсен Мірзоян та Благодійний фонд «Запорука», а ідейною натхненницею виступила львів'янка Олена Заблоцька, яка виграла прогулянку з Арсеном на благодійному аукціоні.

На фініші велопробігу організатори влаштують розіграш призів від партнерів заходу. Зокрема після велозаїзду можна побувати з дітьми у «Дитячій Планеті», «Ігроленді», Музеї ілюзій, Батутному залі UP, поласувати солодощами Майстерні карамелі та сходити з друзями на лимонад у «Креденс Кафе», жінки матимуть можливість позайматися з особистим тренером у мережі FitCurves, а вдома з дітьми потворити з Нравками від NravoKids.

Аби взяти участь у велопробігу, потрібно сплатити реєстраційний внесок, придбавши квиток за посиланням. Початок реєстрації на велопробіг – 1 червня о 10:30 на площі біля Оперного театру. Старт о 12:00.

Співорганізатор акції – мережа прокату veliki.ua у день пробігу надає 50% знижку на оренду роверів для учасників. Забронювати велосипед можна за телефоном: (050) 388 23 04. Партнер акції компанія nextbike.ua – подвоїть суму прокату від учасників велопробігу і таку ж суму спрямує на допомогу дітям. Забронювати велосипеда можна за посиланням або за телефоном 0 800 211 980. Підтримати проект матеріально можна на сайті.

Додамо, що у 2017-2018 році велопробіг зібрав 241 тисячу на ремонт першої частини відділення, який коштував близько мільйона гривень. У 2016 на велопробігу з Арсеном Мірзояном львів’яни зібрали кошти на 5 інфузоматів для онкохворих дітей цього ж відділення.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!