Сьогодні львів’ян запрошують на благодійний ярмарок

2068 0
Сьогодні, 2 серпня, з 12:00 у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького відбудеться благодійний ярмарок «Добро своїми руками». Кожен львів’янин матиме можливість придбати вироби ручної роботи львівських майстрів, навчитись робити класні речі своїми руками і тим самим долучитись до порятунку життя.
фото: vk.com/vryatuj_nastyu

фото: vk.com/vryatuj_nastyu

Мета ярмарку – зібрати кошти для порятунку життя дівчинки Насті Крупик. Лікування проходить в Ізраїлі, діагноз – неходжкінська Т-клітинна лімфобластна лімфома. Красуня, золота медалістка, у 17 років уже автор книги, ця дівчина цього року лише закінчила школу. Вона єдина опора своєї матері, яка все життя виховує Настю самотужки, повідомляють організатори. Для лікування Насті необхідна непідсильна для її матері сума – 100 000$.

«Придбавши на ярмарку щось, ви долучитесь до порятунку життя дівчинки. Навіть найменша сума грошей, яку ви можете пожертвувати на лікування Насті, допоможе врятувати їй життя! Давайте не будемо байдужими і допоможемо Насті всі разом», – закликають організатори.

Програма ярмарку дуже насичена:

- вироби ручної роботи львівських майстрів;

- майстер – класи з виготовлення відкриток, блокнотів, прикрас і не тільки;

Читайте також: 5 ресурсів для творчих людей

- майстер – клас з йоги;

- розваги з собаками Хаскі;

- танці;

- вільні обійми;

- тренінгова гра «Давай познайомимось»

- перегляд фільму в парку.

Цікаві майстер класи:

- виготовлення прикрас;

- відкритки з пташками у вигляді колажу;

- виготовлення ловців снів;

- вервечок для молитви;

- заколки на волосся;

- міні-блокнотики;

- браслети.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!