Львів’ян кличуть на благодійний ярмарок книжок

1957 0
Сьогодні, 14 червня, мешканців міста запрошують відвідати благодійний книжковий ярмарок. Зібрані кошти передадуть львівським студентам, які нині перебувають у зоні АТО.
фото: facebook, www.business.ua

фото: facebook, www.business.ua

14 червня о 16.00 год. у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького розпочнеться благодійний розпродаж художньої та навчальної літератури, який організували та проводитимуть студенти львівських вишів.

Читайте також: Львів'ян запрошують на благодійний аукціон

Зібрані гроші планують передати на потреби студентів, котрі зараз знаходяться в зоні проведення АТО. Після завершення розпродажу, організатори оприлюднять дані по зібраних коштах на сайті  Студентського уряду ЛНУ імені Франка.

Акція відбуватиметься в рамках проекту «Бібліотека одного дня»: упродовж літа всі охочі матимуть змогу безкоштовно випозичити книжки з колекції бібліотеки терміном на один день.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!