Львів’ян кличуть на еко-майстер-класи до Дня Закоханих. Програма

1873 0
Від сьогодні, 9 лютого, до 12 лютого у Львові до Дня Святого Валентина відбудуться майстер-класи «Екохання». Учасники матимуть змогу виготовити подарунки для коханих з перероблених або максимально природних матеріалів.
фото надали організатори

фото надали організатори

«Таким чином, автори проекту «ЕкоШтука» хочуть показати, що навіть вторинним матеріалам можна дати друге життя, а з найпростіших побутових речей легко зробити особливі подарунки для рідних», – зазначають організатори та пропонують графік проведення еко-майстер-класів:

 

9 лютого, вівторок, 18:00-20:00, пр. Шевченка, 13 (бібліотека).

Коробочки-шкатулки для найціннішого.

Коробочки потрібні всім, щоб зберігати цінні речі, накопичувати кошти на реалізацію мрії чи просто мати куди складати спогади у вигляді квитків на концерт чи любовні записки. Внесок: 80 грн. (вартість матеріалів та робота майстра)

 

10 лютого, середа, 17:30-21:00, Медіатека, вул. Мулярська, 2а.

Виготовлення ЕКО-блокноту .

Блокнот буде виготовленого з перероблених матеріалів, з речей, які могли б вже закінчувати своє життя на смітнику, але ще красиві і заслуговують на друге життя. Такого блокноту не буде ні в кого, адже ви вкладете у нього свої неповторні почуття та ідеї.

Внесок: 130 грн. (вартість матеріалів та робота майстра)

 

11 лютого, четвер, 18:00-20:00, пр. Шевченка, 13 (бібліотека).

Унікальна валентинка та фоторамка.

Стандартна валентинка – це не для нас! Ми зробимо свою, унікальну, адже наші почуття до коханої людини не може висловити ніхто краще окрім нас.

Внесок: 50 грн. (вартість матеріалів та робота майстра)

 

12 лютого, п’ятниця, 18:00-20:00, Медіатека, Мулярська, 2а.

Магнітики-сердечка та янголятка з тіста.

З тіста можна не лише пекти тортики чи піцу, а можна створити чудові сердечка та ангелики, щоб назавжди закарбувати свою любов до коханої людини. Це і гарно і екологічно.

Внесок: 60 грн. (вартість матеріалів та робота майстра).

 

Довідка.«ЕкоШтука» – проект для активних особистостей, які надають перевагу природному, зручному та економному стилю життя. Його основна мета пропанувати стале мислення, усвідомлене споживання та турботу про навколишнє середовище. Детальніша інформація за телефоном: +38 (096) 203 7257 Христина Пархуць, автор проекту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!