Львів’ян кличуть на фестиваль меду

6224 0
Гості свята матимуть нагоду взяти участь у цікавих майстер-класах із бджільництва, побачити оригінальну ходу пасічників та скушувати різних медових смаколиків.
фото: busk-rda.gov.ua

фото: busk-rda.gov.ua

У неділю, 18 вересня, в селі Меденичі Дрогобицького району відбудеться фестиваль меду та бджільництва «ФестМед». Про це повідомляє управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації.

«Основною частиною туристичної Львівщини є цікаві гастрономічні ярмарки та культурні фестивалі. Це те, що приваблює українських та іноземних туристів, – зазначив начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Роман Теребенець. – Відтак, цей фестиваль є чудовою нагодою показати гостям, як на Львівщині передають з покоління в покоління таке давнє ремесло як бджільництво».

За його словами, усі гості традиційного свята матимуть нагоду взяти участь у цікавих майстер-класах із бджільництва та побачити оригінальну ходу пасічників із їх традиційною символікою. Програма «ФестМеду» також включає проведення виставки-ярмарку, представлення ексклюзивних страв із меду, дегустації, концертні виступи художніх колективів Дрогобиччини та козацькі забави.

Крім того, організатори також пропонують цікаву дитячу програму з вікторинами та конкурсами. Захід проходитиме на території місцевого стадіону.

Зі Львова до Меденич Львівська облдержадміністрація забезпечує трансфер, кількість місць обмежена, зареєструватись можна тут.

Додамо, Музей народної архітектури та побуту у Львові, громадська організація «Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області» запрошують львів’ян та гостей міста на захід «Свято хліба - 2016», який відбудеться 11 вересня у Музеї народної архітектури та побуту у Львові «Шевченківський гай».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!