Львів’ян кличуть на громадське слухання щодо покращення інфраструктури в районі вулиці Щурата

7036 0
Мешканці району просять не допустити нового будівництва у районі без покращення дорожньої інфраструктури.
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

19 червня у Львові відбудеться громадське слухання щодо недопущення нових будівництв на території мікрорайону вулиці Щурата до практичного покращення інфраструктури мікрорайону. Про це йдеться на сайті ЛМР.

Слухання зініціювали мешканці вулиць Щурата, Миколайчука, Орлика, Леннона, Абхазької, Студинського, Розточчя, Багалії, Очеретяни, Віри, Надії, Любові та Плугової.

«Вже зараз на території мікрорайону фактично здійснюється будівництво п’яти нових багатоквартирних будинків високої поверховості (від 9 до 16 поверхів). Інфраструктура мікрорайону не готова до такого збільшення кількості мешканців у мікрорайоні. Зокрема, наявність фактично лише двох виїздів з мікрорайону із суттєвими дорожніми заторами, повна завантаженість ЗСШ №97 та суттєва недостатність місць у дитячому садочку №14, недостатність громадського транспорту для забезпечення потреб виїзду з мікрорайону, проблема перевантаженості автомобілями мікрорайону через відсутність достатніх місць для паркування», – ідеться у пояснювальній записці.

Тож мешканці пропонують не допустити нове будівництво багатоповерхівок у районі, збільшити кількість виїздів із району, збудувати нову школу та дитсадок, за можливості – продовжити до мікрорайону трамвайну лінію, а також забезпечити будівництво нових паркінгів.

Слухання відбудуться в актовій залі Львівського медичного коледжу післядипломної освіти (вул. Івана Миколайчука, 9). Реєстрація учасників: 17:30−18:30. Початок заходу о 18:30.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!