Львів’ян кличуть на гру-симуляцію «Евакуація з планети Земля»

2179 0
Молодих львів'ян запрошують взяти участь в унікальному проекті інноваційних методів освіти із посиленим профорієнтаційними елементами. Найактивнішій із команд обіцяють винагороду.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Усіх охочих 26-27 червня запрошують на симуляційну гру-тренінг «Евакуація з планети Земля». Організатори чекають усіх молодих, енергійних, ініціативних людей віком від 16 до 22 років. Це унікальний проект, що поєднує елементи дебатів, тренінгу, квесту, хакатону, гри на зразок «Мафії» та багато іншого.

Попередня реєстрація обов'язкова: https://goo.gl/p0e29C. Участь безкоштовна. Місце проведення: вулиця Драгоманова, 5 (бібліотека ЛНУ ім.І.Франка).

В ігровій формі базово торкатимуться глобальні проблеми:
- виклики демократії в умовах кризи
- енергетика та екологія, вичерпність ресурсів
- толерантність та рівність як цінності
- геополітика та формування "Світового уряду"
- відкритий доступ до інформації та маніпуляція через ЗМІ
- значимість релігії та ін.

Гравці самостійно, в процесі гри створюють як сюжет, так і більшість рамок та правил. Група найактивніших учасників матиме змогу пройти коучинг по управлінню проектами, фандрайзингу і PR-роботі для створення команди та втілення власного суспільного проекту.

Детальніше тут: https://www.facebook.com/events/1592981524283775/


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!