Львів’ян кличуть на концерт «Дударика» з «Плачем Єремії» у Парку культури

2086 0
Під час концерту лунатимуть козацькі, стрілецькі та повстанські пісні ХХІ століття.
Фото: Фейсбук-сторінка "Дударик"

Фото: Фейсбук-сторінка "Дударик"

Львів’ян запрошують 5 вересня о 12:00 на концерт «Очі в очі» хорової капели «Дударик», у якому візьме участь гурт «Плач Єремії». Про це Tvoemisto.tv повідомили організатори.

Концерт відбудеться у межах проєкту Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького «Прокидання з класикою». Ідея, концепція, постановка та аранжування належать Дмитрові Кацалу.

Читайте також: На гойдалки до Парку культури. Фоторепортаж

Під час концерту лунатимуть пісні «Гей літа орел, літа сизий», «Ой, сів пугач на могилу», «Гей була в мене коняка», «Готувалися орли чайку рятувати», «Лицарі грізні залізної остроги», «Місяць на небі, зіроньки сяють», «Ой, на горі, на Маківці», «Чуєш, брате мій», «Ой, хмариться, туманиться», «Там під львівським замком», «Повіяв вітер степовий», тощо.

Організатори рекомендують взяти із собою каремати, а також просять дотримуватися карантинних обмежень. Вхід – вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!